OPDRACHTEN EN VERBINTENISSEN VAN IMMOBILIERE DUMOULIN

Een vastgoed verkopen of kopen is een belangrijke beslissing. Kopers en verkopers hebben vaak een zeer vaag idee van de marktprijzen, van de te ondernemen stappen vóór het verlijden van de akte enz.

Als advieskantoor is Immobilière Dumoulin een kantoor dat nabijheid, informatie en kwaliteit biedt.

Immobilière Dumoulin is erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) en biedt u dan ook alle garanties inzake beroepsverzekering.

Opdrachten van ons immokantoor :

Immobilière Dumoulin staat tot uw dienst om tegemoet te komen aan uw vereisten. Onze doelstelling is duidelijk: u tevredenstellen.

Om dit doel te bereiken, zouden we onze opdrachten kunnen vergelijken met de structuur van een gebouw :

 • Als we de deur van ons kantoor openen, willen we dat u zich welkom voelt. Een beetje zoals de gemeente Frasnes die haar gasten verwelkomt onder het motto “een gemeente waar iedereen zich thuis voelt”, willen wij dat u zich bij ons al dicht bij huis voelt.
 • Om te kunnen inspelen op uw wensen en verlangens, moeten we deze in de eerste plaats begrijpen en samen verduidelijken. Daarom is de fundering van ons immokantoor gebaseerd op luistervaardigheid, zodat er wederzijds vertrouwen wordt opgebouwd.
 • De draagmuren van Immobilière Dumoulin kunnen samengevat worden in vier woorden: kennis, vaardigheid, nabijheid en doorzettingsvermogen. Wij kunnen bogen op alle vereiste juridische en vastgoedkennis om u te begeleiden bij uw aan- of verkoop. Bovendien bewerken wij de sector dankzij onze vaardigheden als vastgoedmakelaar; dat houdt in dat we de prijzen en de verkoopmethodes kennen in de streek waar we actief zijn. Wij zijn gevestigd in het hartje van het Heuvelland en trekken duidelijk de kaart van de nabijheid, de toegankelijkheid en de beschikbaarheid. Om die redenen trekken wij de nodige tijd uit om tegemoet te komen aan al uw vragen.
 • Maar deze draagmuren zijn niet dicht. Er zitten vensters in die we open laten zodat u ons uw opmerkingen, vragen en suggesties kunt bezorgen.
 • En net zoals een dak uitsteekt over een gebouw, is onze opdracht pas met succes volbracht als u tevreden bent.

Verbintenissen van Immobilière Dumoulin:

Als vastgoedprofessionals verbinden wij ons tot het volgende:

 • uw plannen bestuderen en u helpen om ze waar te maken.
 • u adviseren op het vlak van verkoop en aankoop.
 • u een gratis schatting van uw goed bezorgen.
 • een klantendossier aanleggen waarin rekening wordt gehouden met uw behoeften en verlangens.
 • een nauwgezette opvolging van uw dossier verzekeren: de verkopers van vastgoed worden maand na maand geïnformeerd over de evolutie van de verkoop van hun goed, terwijl de kandidaat-kopers op de hoogte worden gebracht van vastgoed dat voldoet aan hun criteria zodra het te koop wordt gesteld.
 • de geschikte advertentiemedia gebruiken.
 • u begeleiden in alle fasen van de verkoop van een goed: wij staan aan uw zijde, vanaf de verkoopovereenkomst tot de akte, door nauw samen te werken met uw notaris.