preloader

Gratis schatting

Contacteer ons

Maak gerust een afspraak voor een gratis schatting.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

NL - Estimation gratuite compact

Team

Het team van Immobilière Dumoulin: een hecht team van gedreven mensen!

Romain Dumoulin

Romain Dumoulin

Immomakelaar - Bestuurder

Ik ben de manager van het agentschap. Mijn taken zijn veelzijdig: ik zorg voor de verkoop– en verhuurdossiers, ik neem foto’s en stel plannen op. Ik sta in contact met onze partners: notarissen, certificeerders, enz. Ik werk samen met mijn collega’s, die mijn volste vertrouwen hebben.

Om mijn werk goed te doen, moet ik overal een scherp en precies oog voor hebben.

0494 26 54 20

IPI 504429

Sandra Delfosse

Sandra Delfosse

Office manager

Ik ben de administratief manager van het agentschap. Ik verwelkom klanten (in het Frans en Nederlands). Ik coördineer agenda’s en afspraken. Ik onderhoud de sociale netwerken en de website. Ik stel administratieve documenten op. Ik zorg voor wat verhuur. Gepassioneerd en met een glimlach, neem ik graag de tijd om een persoonlijke service te bieden.

0477 89 40 42

Eden Tacken

Eden Tacken

Commercieel adviseur

Ik ben dynamisch en hardwerkend, en ik voer een grote verscheidenheid aan taken uit. Ik ben ook erg reactief. Ik beheer eigendommen te koop en te huur. Ik neem bepaalde administratieve taken over, zoals het opstellen van compromissen. Elk nieuw dossier is voor mij een kans om mijn kennis te perfectioneren. En wat mij het meest bevalt, is werken in een bureau dat bovenal menselijk is.

0491 02 81 56

Noémie de Lovinfosse

Noémie de Lovinfosse

Commercieel adviseur

0488 58 44 60