preloader

Gratis schatting

Contacteer ons

Maak gerust een afspraak voor een gratis schatting.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

NL - Estimation gratuite compact

Team

Het team van Immobilière Dumoulin: een hecht team van gedreven mensen!

Romain Dumoulin

Romain Dumoulin

Agent immoblier - Gérant

Ik ben de manager van het agentschap. Mijn taken zijn veelzijdig: ik zorg voor de verkoop– en verhuurdossiers, ik neem foto’s en stel plannen op. Ik sta in contact met onze partners: notarissen, certificeerders, enz. Ik werk samen met mijn collega’s, die mijn volste vertrouwen hebben.

Om mijn werk goed te doen, moet ik overal een scherp en precies oog voor hebben.

0494 26 54 20

IPI 504429

Sandra Delfosse

Sandra Delfosse

Office manager

Ik ben de administratief manager van het agentschap. Ik verwelkom klanten (in het Frans en Nederlands). Ik coördineer agenda’s en afspraken. Ik onderhoud de sociale netwerken en de website. Ik stel administratieve documenten op. Ik zorg voor wat verhuur. Gepassioneerd en met een glimlach, neem ik graag de tijd om een persoonlijke service te bieden.

0477 89 40 42

Eden Tacken

Eden Tacken

Conseillère Commerciale

Ik ben dynamisch en hardwerkend, en ik voer een grote verscheidenheid aan taken uit. Ik ben ook erg reactief. Ik beheer eigendommen te koop en te huur. Ik neem bepaalde administratieve taken over, zoals het opstellen van compromissen. Elk nieuw dossier is voor mij een kans om mijn kennis te perfectioneren. En wat mij het meest bevalt, is werken in een bureau dat bovenal menselijk is.

0491 02 81 56

Christine Van Isacker

Christine Van Isacker

Office manager

Ik ben de nieuwe administratieve assistente van dit kantoor. Ik verwelkom klanten in het agentschap en beantwoord al uw vragen per telefoon en e-mail. Ik plan vastgoedbezoeken, publiceer op onze website en op sociale netwerken. Ik schrijf ook de verkoopovereenkomsten op en ik sta in contact met de notarissen. Ik help u met plezier verder.

069 77 68 77