preloader

Gratis schatting

Contacteer ons

Maak gerust een afspraak voor een gratis schatting.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

NL - Estimation gratuite compact

Overzicht van diensten

Onze diensten

diensten schatting
Een nauwkeurige en realistische schatting, de beste garantie op een correcte prijs

Ons team maakt een volledig schattingsdossier op van jouw vastgoed. Hierbij houden we rekening met de marktprijs, de ligging en de staat van jouw eigendom, de vraag en het aanbod. Hiermee streven we naar de meest correcte schatting, die zo nauw mogelijk aansluit bij de reële verkoopprijs. Wij doen geen loze beloftes.

Meer lezen
EEN GRATIS SCHATTING AANVRAGEN

contact Immobilière Dumoulin
Een individuele en complete begeleiding

Een vastgoedproject betekent altijd een mijlpaal in een leven. Eigenaars, kandidaat-kopers, huurders, we luisteren naar jullie om jullie stap voor stap te adviseren en te begeleiden.

Je bent eigenaar
Je bent kandidaat-koper
Je bent kandidaat-huurder

Een aangepaste en moderne service, op maat van de klant

Als modern immokantoor kunnen we niet anders dan gebruikmaken van de nieuwste technologieën. Bij Immobilière Dumoulin, beseffen we maar al te goed welke voordelen deze kunnen bieden. We kiezen dus de tools die het best bij ons passen maar ook het best werken. We volgen de nodige opleidingen om ze te gebruiken en investeren in kwalitatief materiaal. Ook werken we samen met imagoprofessionals. Onze dienstverlening is een toegevoegde waarde bij de verkoop van je vastgoed.

Meer lezen

vastgoedkantoor onze waarden Immobilière Dumoulin
Onze waarden

Wanneer we vastgoed verkopen of verhuren willen we je eerst en vooral ontmoeten, om je toekomstige projecten te ontdekken en je te begeleiden.

We houden van wat we doen, want we verheugen ons op elke ervaring die ons dichter bij je brengt. We geloven in onszelf omdat bij het uitvoeren van onze opdrachten kwaliteit altijd vooropstaat. Bij elk project dragen wij als vastgoedkantoor de menselijke factor dan ook hoog in het vaandel.

Meer lezen

Zij schonken ons hun vertrouwen

De beste reclame is jouw tevredenheid, aarzel dan ook niet om je ervaringen te delen. Je kent ons nog niet? Lees hier waarom klanten onze diensten aanbevelen.

Meer lezen