preloader

Gratis schatting

Contacteer ons

Maak gerust een afspraak voor een gratis schatting.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

NL - Estimation gratuite compact

Diensten

Professionals en technologieën tot JOUW dienst

Immobilière Dumoulin biedt je een ruime waaier aan diensten op maat. Deze worden aangeboden in functie van de eigendommen. Onze dienstverlening hangt niet af van de verkoopprijs van de eigendommen en zorgt niet voor een hogere commissie in geval van verkoop. Jouw wensen komen op de eerste plaats. Ontdek onze aangepaste en moderne service, volledig op jouw maat.

Professionele fotografie

De aandacht van de koper trekken, dat is onze doelstelling. En aangezien er zoveel beeldmateriaal te vinden is, is het belangrijk om het verschil te maken. Dus nemen we de tijd om een kwalitatieve fotoreportage te maken. Aan jou om te oordelen …

Opmaken van 2D-plannen

Bij hun bezoek zien kandidaat kopers vaak gemeubelde eigendommen. Wanneer ze zich een beeld willen vormen van hoe en met welke meubels de ruimtes kunnen worden ingericht, helpen we hen hierbij. De 2D-plannen worden vaak gevraagd om een idee te krijgen van de werkelijke volumes van het onroerende goed.

 

Videoproductie

Bewegende beelden trekken aan, zoveel is zeker. Wanneer we een video maken over een eigendom, maken we een uniek storyboard op, want elk vastgoed is anders en dat willen we juist in de kijker zetten.

Bezoek onze youtubekanaal

Virtuele home staging

Dankzij heel realistische beelden, transformeren we bepaalde eigendommen of richten we ze anders in. Zo helpen we de kandidaat-kopers om zich een beeld te vormen van de vele inrichtingsmogelijkheden. Dankzij virtuele home staging, voelen onze kandidaat-kopers zich zekerder over hun renovatieprojecten.