preloader

Gratis schatting

Contacteer ons

Maak gerust een afspraak voor een gratis schatting.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

NL - Estimation gratuite compact

Diensten

Wil je een eigendom kopen?

Ben je op zoek naar een gezellige woning voor je gezin? Ben je ondernemend en wens je een eigendom te renoveren? Zoek je een bouwgrond om er de woning van je dromen te bouwen? Of ben je eerder op zoek naar handelsruimte? We zijn allemaal verschillend. Wij passen ons aan jou aan, aan je wensen, aan je tijdschema.

Wanneer we nieuw vastgoed aanbieden, publiceren we dit op onze website, op onze Facebook– en Instagram-account (om je te abonneren, klik hier). We bezorgen ook een uitgebreide omschrijving van het vastgoed aan alle klanten uit onze klantenlijst. Hierop inschrijven is uiteraard volledig gratis.

Vervolgens wordt het vastgoed op de meest bezochte immosites gepubliceerd.

Geïnteresseerd in een van deze eigendommen? Maak een afspraak door onderstaand formulier in te vullen of bel ons rechtstreeks op 069 77 68 77 of op een van de nummers uit de advertentie.

Tijdens de bezoeken wordt het vastgoed tot in detail besproken, de nodige documenten en informatie worden verstrekt (EPC, certificaten, vergunningen enz.) We beantwoorden al je vragen en kunnen je doorverwijzen voor je hypotheek, of aannemers, architecten, landmeters … aanbevelen. Er zijn in onze regio heel wat bekwame mensen.

Samen bekijken we ook je financiële mogelijkheden om je vervolgens te adviseren. Ons doel is niet om geld te verdienen ten koste van jou, maar om ervoor te zorgen dat je op een comfortabele manier huiseigenaar kan worden.

Neem gerust je tijd om je toekomstige woning te ontdekken, wij nemen graag alle tijd voor jou.

Schrijf je onmiddellijk in in onze databank voor kopers om offertes te ontvangen van eigendommen die te koop staan.

Kleine tip: zelfs als je een duidelijk beeld hebt van wat je zoekt, wees niet te beperkend in je selectiecriteria. Vertrouw op onze ervaring: het gebeurt vaak dat mensen verliefd worden op een eigendom die ze niet verwachten. Het zou zonde zijn om mooie kansen te laten liggen.

NL - Inscription candidats-acquéreurs
Voer een geldig e-mail adres in
Tuin